2010-02-14

Reklampaus....



Jodå jag lever, men spenderar inte alls mycket tid vid datorn just nu, finns så mycket annat jag vill ta tag i och få det gjort så det kommer att bli en liten paus från mig. Men jag kommer tillbaka inom kort. Har tyvärr inte kommenterat tillbaka till ER som lämnat en kommentar under mitt förra inlägg men jag har läst dem alla, Tack!

Sedan så var NI några som funderade på hur man fick större bilder på sin blogg, ska försöka förklara.

Att få större bilder:
När du laddat upp bilder och skrivit klart ditt inlägg, innan du publicerar ditt inlägg går du in på fliken Redigera HTML där hittar du en massa text o siffror men sök upp Width px och Height px. De siffror du hittar där får du experimentera med, pröva med att dubblera dem annars testar du dig fram tills du tycker att din bild blir lagom stor.
Sedan går du längre ner på denna sida där du även ska ändra en siffra till:
Varje gång du vill ändra en bild så måste du ALLTID ändra s400 till s800, detta görs inte automatiskt nästa gång du gör inlägg. OBS! Lycka till!



Nu blir det REKLAM....
Ni som missade DOMMO by Gawor
på mässan kan kika in HÄR (klicka på här som kommer ni dit) en ny leverantör för ER som har butik och vill handla in vitt vackert och shabby........
Kika även in på bloggen Noll54, där E-K visar deras vackra möbler och annat smått och gott...Men redan nu så finns en hel del av deras kollektion på Noll54 i Karlstad att köpa för dig som kund, välkommen!



DOMMO By Gawor

Detta vackra LJUSHUS kommer från deras kollektion och finns att köpa på Noll54.


Nu tar jag en liten paus från bloggensvärld för att pyssla och dona här hemma och så ska jag fotografera för boken
LEV VACKERT.

Ha det så bra så länge!
Kramar//MiaMaria