2010-09-28

Köksdetaljer...


Mera bilder från köket kommer här:
Allt är inte riktigt klart ännu. Väntar på en möbel och lite småsaker som ska göras.
Annars har jag sytt, målat, slipat och vaxat...
En stor griffeltavla fixade jag till av en gammal ram. Sydde nya rullgardiner av metervara från Noll54. Och så blev det gröna kransar att pryda rullgardinerna med.
Nya lampor skulle man ju vilja ha:)






Visar ER den vaxade bänkskivan som blev så bra. (Ek)
Jag slipade ytan ordentligt så att all olja skulle försvinna. Sedan så tog jag en dammfri trasa och strök på vaxet tills jag blev nöjd. Blev rekommenderad att olja in den efter vaxandet. Men först ska jag kolla hur slitstarkt det är utan att ha oljat in den.
  

De svarta pallarna kommer från det stora varuhuset IKEA.
  






























Närstudie av bänkskivan.
Använde mig av osmo transparent dekorvax färg 3161 Ebenholts.



Önskar ER en härlig vecka!
Kramar//MiaMaria

2010-09-20

Köksbestyr...

Här grejas det för fullt i köket just nu. En liten uppfräschning pågår. Har vaxat bänkskivor i helgen, blev SÅ bra. Sedan så har jag inte kunnat släppa tanken på att fixa till köksluckorna med ny färg. Och sagt och gjort nu har det påbörjats och snart är jag klar. Många tycker säkert att detta är onödigt men tanken var redan från början när vi köpte dem att måla om dem men just då tyckte jag att det kunde vänta ett tag, tills nu. Det har även inhandlats nya pallar och lite annat.......som NI får ta del av en annan dag:)
































Nya kökshyllor har fixats med Ikeas konsoller och hyllplan.
Just nu får porslinet från Noll54 pryda hyllorna.



 Mera bilder kommer....

Ha en bra måndag!
Kramar MiaMaria

2010-09-14

Igår sommarvärme idag höstrusk...

Nu är tiden inne för att göra det lite mysigare inomhus. Varför inte fixa till olika ljusarrangemang på brickor, byta ut textilier och plocka fram varma filtar. Och välkomna HÖSTEN på bästa sätt. För hos mig kom HÖSTEN på besök idag och jag tror den är här för att stanna.


På en av mina brickor ser det ut så här...Glasklocka med mina designade klossar i. Ljus som jag dekorerat med papper och band. Plus hjärtan som dekorerats med samma papper som på ljusen. En nyckel till allas hjärtan har fått en liten tofs på sig. Och lite grönt såklart.


Nyckeln finns på Noll54 och mycket annat att dekorera just DIN bricka.

Jag älskar ju dessa brickor som man kan dekorera med diverse saker och låta fantasin flöda, så givetvis har jag mer än en...visar fler brickor en annan dag...



Önskar ER alla en skön tisdag.
Kramar//MiaMaria

2010-09-07

Tiden rusar...



Hejsan ALLA där ute!

Har bestämt mig för att blogga vidare och hoppas att jag ska kunna glädja, inspirera ER där ute ett tag till. Men jag kommer bara vara aktiv på min egen BLOGG, kanske kikar jag in till just DIG eller DIG, har jag tid över lämnar jag en kommentar annars tassar jag bara omkring och glädjs av just DET DU visar. Kännar att min TID inte räcker till. Vill göra så mycket fast inget blir gjort. Så jag tackar allra ödmjukast för de kommentarer NI tagit/tar ER tid att göra hos mig. Men själv kommer jag bara försöka hålla min blogg levande för jag vet att Ni är en hel del som kikar in. Så med hittils över 400 000 besökare fortsätter vi mot 500 000 besökare och UTLOTTNING kommer inom kort.
































Så TACK för att just DU tar dig TID!

Klockan har jag köpt på Alvas Hus och den hänger i mitt kök. Mera bilder kommer på köket.


Kramar till ER alla!
MiaMaria